Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κομψό και απόλυτα πρακτικό το νέο Honor Watch GS 3

*
Το Honor Watch GS 3 απευθύνεται σε όσους θέλουν ένα κομψό smartwatch για καθημερινή χρήση, με σχετικά μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Είναι εφοδιασμένο με 3D curved glass, ο σκελετός του είναι κατασκευασμένος από ατσάλι, έχει πάχος 10,5 mm, βάρος 44g και διάμετρο 45,9 mm. Έρχεται σε χρωματισμούς ασημί, χρυσό και μαύρο με διαφορετικά λουράκια. Nappa leather straps για τα δύο πρώτα και μαύρο για το τρίτο. Η τύπου AMOLED οθόνη του έχει διάμετρο 1,43” και ανάλυση 466 x 466 p.

Honor Watch GS 3 unveiled with stainless steel body, improved positioning and health tracking


Το smartwatch διαθέτει PPG module οκτώ καναλιών που στοχεύει σε ακρίβεια 97% όσον αφορά την ακρίβεια των καρδιακών παλμών. Ακόμα παρακολουθεί καθ' όλη τη διάρκεια του 24ωρου το ποσοστό οξυγόνου στο αίμα και την ποιότητα του ύπνου (με πάνω από 200 προτάσεις για τη βελτίωσή του), χάρη στο Honor Health 5.0. Επιπλέον, προσφέρει πάνω από 100 100 sports modes, εκ των οποίων τα 10 απευθύνονται σε επαγγελματίες. Μπορείτε άνετα να το φοράτε και σε πισίνα καθώς αντέχει σε πίεση έως 5 ATM. Από πλευράς αισθητήρων διαθέτει επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, πυξίδα, μετρητή ατμοσφαιρικής πίεσης και αισθητήρα που αντιλαμβάνεται το φως του περιβάλλοντος χώρου.

Honor Watch GS 3 unveiled with stainless steel body, improved positioning and health tracking

Με τυπική χρήση, η μπαταρία του Honor Watch GS 3 θα διαρκέσει έως και 14 ημέρες, ενώ με συνεχή χρήση του GPS έως 30 ώρες. Το θετικό είναι πως για την πλήρη φόρτιση της 451 mAh μπαταρίας του απαιτείται κάτω από μία ώρα και σε λιγότερο από πέντε λεπτά υπάρχει αρκετή ενέργεια για την λειτουργία του smartwatch επί 24 ώρες.

Το Honor Watch GS 3 έρχεται με προεγκατεστημένα apps, μεταξύ των οποίων ένας music player, ξυπνήτηρη, χρονόμετρο remote camera shutter και τρόπους μη αποδοχής κλήσεων με συγκεκριμένα μηνύματα κειμένου. Τρέχει το λειτουργικό LiteOS, βασίζεται στο Apollo4 chipset και ο αποθηκευτικός του χώρος φτάνει τα 4GB. H τιμή του στην Κίνα ξεκινάει από τα περίπου €180 και προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν θα γίνει διαθέσιμο και σε άλλες χώρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*